Fløyelsmyk potetsuppe toppet med ovnsbakt torsk og rødbeter er en herlig smakskombinasjon. Bruk melne poteter som Gulløye for en ekstra smakfull suppe.
Potetroser er ikke bare nydelige å se på, de smaker også kjempegodt. Ekstra gode blir dem når de lages av den smakfulle gulløyepoteten. Du trenger et muffinsbrett slik at rosene holder formen under steking, men utover det er de faktisk veldig enkle å lage.
Søsterbedriften til Tromspotet som pakker og distribuerer Gulløye fra Nord-Norge heter Art Nor. I sortimentet til Art Nor finner du blant annet nydelig kålrotstappe under merkevaren Kokt & Klar, og fra høsten av og over jul produseres kålrotstappen av nydelig, naturlig søt nordnorsk kålrot. Prøv den til pinnekjøttet sammen med julepoteten Gulløye.
Skrei, lever og rogn kalles også skreimølje, og er den tradisjonelle måten å servere skreien på. Dette er festmat som bare kan nytes i skreisesongen som starter i tiden rundt januar og februar. Server med gulløyepoteter for en ekte nordnorsk opplevelse på tallerkenen.