De nordnorske mandelpotetene er kjente for sin melne konsistens og sin konsentrerte og tydelige potetsmak. Mandelpoteten trives ekstra godt i Troms, og dyktige potetbønder i regionen har gjennom mange år opparbeidet seg en solid kompetanse på å dyrke frem de beste potetene.
I denne posen har vi valgt ut de små mandelpotetene. Med sin lille størrelse er de perfekte til ovnsbaking og saltkoking! Tilbered dem med skallet på, så får du med deg alle de gode vitaminene som sitter rett under skallet.
Sesongen varer fra potetopptaket på høsten og så lenge vi har på lager.
Du får kjøpt Midnattsolpotet Små mandelpoteter fra Troms 900g i flere butikker i Nord-Norge. Finner du ikke varen? Snakk gjerne med butikken direkte om de kan tenke seg å bestille inn.
Selges størrelsessortert i 900 g pose.
Poteter oppbevares mørkt og kjølig i originalemballasjen. Optimal temperatur er 5-6 grader. Er det for kaldt blir poteten søt.
På baksiden av posen finner du oppskrift på saltkokte små mandelpoteter. Prøv også å lage ovnsbakte potetbåter. Del de små mandelpotetene i to, vend i olivenolje og tilsett salt, urter eller krydder etter eget ønske, hell ut på et bakebrett og stek i ovn på 220 grader til potetene blåser seg opp og skallet de er gyllent og fint i cirka 20 minutter.