Ovnsbakte små Delikatesse mandelpoteter

INGREDIENSER

Til 2 personer

  • 450 g små mandelpoteter
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ts flaksalt (mer etter smak)
  • ½ ts nykvernet pepper
  • 2–3 kvister frisk rosmarin eller timian (valgfritt)
  • 2 hvitløksfedd, knust med skall (valgfritt)
  • Del oppskriften

    Forvarm stekeovnen til 220 grader og dekk et stekebrett med bakepapir.

    Del mandelpotetene i to på langs og fordel de utover et stekebrett dekket med bakepapir sammen med knuste hvitløksfedd. Krydre lett med salt og pepper og tilsett olivenoljen og friske urter. Vend på potetene slik at urter, hvitløk og olje blir jevnt fordelt.

    Stek ved 220 grader i ca. 20 minutter eller til potetene er sprø og møre og har «blåst seg opp».

    Relaterte produkter