Søte potetmuffins «Pottins»

Denne oppskriften var med i en potetoppskriftkonkurranse som vi avholdt høsten 2008. Oppskriften ble innsendt av Rannveig Bjørnseth, Sørreisa. Potetene gjør muffinsene veldig saftige og gode.

Tilberedning

Kok potetene, skrell og mos dem mens de er varme. Pisk egget i melken. Smelt smøret og bland bakepulveret i melet. Bland alle ingrediensene inn i potetmosen. Fyll muffinsformer halvfulle med deigen. Lag en liten grop på toppen av hver muffins og ha litt syltetøy eller eplebiter.
Stekes 12-15 min ved 225 grader varm stekeovn.
Når muffinsene er kalde kan du gjerne sikte litt melis på toppen før servering.

Ingredienser

Ingredienser:
200 g poteter
50 g kokosmasse
30 g lettkokte havregryn
100 g hvetemel
100 g sukker
1,5 dl melk
1 ts bakepulver
25 g smør/margarin
1 egg

Syltetøy eller eplebiter

Ingredienser

Ingredienser:
200 g poteter
50 g kokosmasse
30 g lettkokte havregryn
100 g hvetemel
100 g sukker
1,5 dl melk
1 ts bakepulver
25 g smør/margarin
1 egg

Syltetøy eller eplebiter