Ovnsbakt sei med Gulløye og grønnsaker

Denne oppskriften er en enkel, men smakfull oppskrift på sei fra Sansenes Kjøkken ved Elke Stangeland.
Alt bakes i ovnen og i mellomtiden kan du gjøre andre ting! Oppskriften passer til 2 personer.

Ingredienser:


400- 500 g seifilet (også annen fisk kan brukes)
4 Midnattsolpotet Gulløye eller Mandel
1/2 squash
1 liten fennikel
1 løk
1/2 blomkålhode
1 glass fetaost med oliven
salg og pepper fra kvern
Litt hvitvinseddik eller sitron
Stekeposer eller folie.

Fremgangsmåte:


Vask potetene. Del potene i fingertykke biter. Skrell løk og fennikel og skjær i små båter. Del squash i store staver og blomkål i små buketter. Alt blandes i en bolle med salt, pepper og sitron/eddik. Fordeles i to stekeposer. Legge tykke biter av fiskefilet i posen. Dryss på litt salt og skvis på sitron. Fordel fetaosten over. Lukk posen/folien, men sørg for at det er litt luft i. Bakes i stekeovn i 20-30 min i 150 grader.
Når det begynner å dufte godt i kjøkkenet er herlighetene klar til servering. Da er fisken saftig og den gode kraften ligger igjen i pakken.
Serveres gjerne med grønn salat og evt. brød.