Klippfisksalat med små Gulløye

Dette er en nydelig salat med klippfisk, små Gulløye og annet godt. Perfekt middag til solrike dager, et mellommåltid eller kanksje en forrett.
Oppskriften passer til 4 personer.

Ingredienser:
- 500 g klippfisk - utvannet
- sitronsaft fra ½ sitron
- 1 L fiskekraft
- olje
- 500 g Gulløye Småpotet
- 100 g oliven - grønne og sorte
- 3 ss Basilikum frisk - hakket
- 1 boks cherrytomat
- 100 g fetaost
- ønsket salat
- 1 liten rødløk i ringer
- Rosépepper - ca 2 ss

Kok fisk i gryte med olje, fiskekraft, salt og pepper. Når fisken begynner å kjølne press over sitronsaft fra ½ sitron. Kok potetene møre. Fjern innmaten av tomatene - del kjøttet i biter. Finhakk basilikum. Potetene kuttes i skiver eller terninger, legges midt på fatet. Anrett fisken på potetene. Dryss over tomat, salat, basilikum, fetaost, oliven, løkringer, rosépepper, litt olivenolje, salt og pepper.